ALTIN MADALYON
Welcome, Guest. Please login or register.
March 10, 2010, 02:35:05 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
2,607 Posts in 327 Topics by 111 Members
Latest Member: onbir
* Home Help Search Calendar Login Register
ALTIN MADALYON  |  ÇİZGİ ROMANLAR  |  Avrupa Çizgi Romanları (Moderator: darkwood)  |  Topic: En Çok Sevdiğiniz Fumetti Çizgi Romanı 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: En çok sevdiğiniz fumetti türünden çizgi roman hangisidir?
Zagor
Mister No
Tex
Martin Mystere
Büyülü Rüzgar
Dylan Dog
Dampyr
Kaptan Swing
Tommiks
Teksas
Nathan Never
Jeriko
Judas
Ken Parker
Julia
Yuma Kid

Pages: 1 [2] Print
Author Topic: En Çok Sevdiğiniz Fumetti Çizgi Romanı  (Read 364 times)
Ramzy
Yeni Üye
*

View Profile
« Reply #15 on: February 13, 2010, 06:32:33 PM »

Ken Parker'ın niye bu kadar çok seveni var yahu! Ben birkaç macerasını okumuştum, güzeldi hani de, birçok daha meşhur çizgi romanı geride bırakmış.
Gambit
Yeni Üye
*

View Profile
« Reply #16 on: February 13, 2010, 06:53:49 PM »

Ken Parker'ın niye bu kadar çok seveni var yahu! Ben birkaç macerasını okumuştum, güzeldi hani de, birçok daha meşhur çizgi romanı geride bırakmış.

hocam bir cok meshur cizgiroman dediginiz, teksas, swing falansa, bence kiyaslamak bile hatadir. Dediginizden anladigim siz Ken Parker i analiz edecek kadar yeterli sayida Ken Parker okumamissiniz henuz.  Arkadasca, size bir 10 adet daha Ken Parker alip, bunlara yogunlasip okumanizi tavsiye edebilirmiyim?

Ken Parker'in maceralarindaki oyku anlatimi, konu derinligi, siir gibidir.

Alisilagelmis klasik iyi adam kazanirdan cok farklidir. Bazan kazanir, bazan kaybeder, bazansa macera tam sonuclanmaz, yani kazanan veya kaybeden yoktur bile maceralarda.

Cok gercekci bir karakterdir. Bu forumda bir teksas, swing, zagor gibi akrobatik hareket yapacak boylu, kasli adam cikmaz ama aramizdan bir cok kisi ken parker in yasadiklarini yasayabilir.

Insancil bir karakterdir, yeri gelir isyan eder, yeri gelir uzulur aglamakli olur.

Cok farklidir Ken Parker cok.

Ben Ken Parker in bu kadar az oy almasina sasirdim isin gercegi
Pages: 1 [2] Print 
ALTIN MADALYON  |  ÇİZGİ ROMANLAR  |  Avrupa Çizgi Romanları (Moderator: darkwood)  |  Topic: En Çok Sevdiğiniz Fumetti Çizgi Romanı « previous next »
Jump to: