ALTIN MADALYON
Welcome, Guest. Please login or register.
March 10, 2010, 02:35:11 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
2,607 Posts in 327 Topics by 111 Members
Latest Member: onbir
* Home Help Search Calendar Login Register
ALTIN MADALYON  |  ÇİZGİ ROMANLAR  |  TV-Sinema-Edebiyat ve Çizgi Roman (Moderator: judas2099)  |  Topic: Clash of the Titans 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Clash of the Titans  (Read 106 times)
Zen
Yeni Üye
*

View Profile
« on: December 21, 2009, 06:26:11 AM »

Mutlak güç isteği, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki güç ve iktidar savaşı dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus , ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades'e karşı korumak konusunda ne yapacağını bilememektedir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus'un güçlerini ele geçirmek ve dünyayı cehenneme çevirmek isteyen Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir. "Titanların Savaşı/Clash of the Titans" Louis Leterrier tarafından yönetiliyor. Uluslararası kadronun başrol oyuncusu Avustralyalı Sam Worthington tanrıların kralı, Zeus'un ölümlü öğlu Perseus'u canlandırıyor. Zeus'u Liam Neeson'ın Hades'i  Ralph Fiennes canlandırdığı filmi Louis Letterier yönetiyor. Film 16 Nisan 2010'da gösterime girecek.

http://clash-of-the-titans.warnerbros.com/
hanac
Administrator
Çizgi Roman Dostu

View Profile
« Reply #1 on: December 21, 2009, 06:41:07 AM »

1981 yapımı olan filmi küçükken izlemiştim.

http://www.imdb.com/title/tt0082186/

2 yıl önce yeniden izledim ve beğendim.

Konu çok iyi, yeniden iş yapar  Smiley

Yönetmen de geçen seneki Hulk filminin yönetmeni. (Edward Norton ile olan)
« Last Edit: December 21, 2009, 06:50:16 AM by hanac » Logged

ferri - donatelli - bignotti
Zen
Yeni Üye
*

View Profile
« Reply #2 on: December 21, 2009, 09:03:29 AM »

Aynı filmi bende sinemada seyretmiştim ve o zaman çok sevmiştim açıkçası şimdi yeni çevrimini görünce ve fragmanı izleyince biraz heyecanlandım.
judas2099
Global Moderator
Eski Üye

View Profile
« Reply #3 on: December 21, 2009, 09:19:50 AM »

İlk çevrimini sinemada izlemiştim küçükken..Arşive baktım,mevcut;
tekrar izleyeceğin en yakın zamanda...

Gerçek ortaya çıktığında;yaşam yok olur...Geriye sadece acı çeken insan kalır...
hanac
Administrator
Çizgi Roman Dostu

View Profile
« Reply #4 on: February 06, 2010, 02:50:48 AM »

Filmin afişleri yayınlanmaya başladı, filmin 3 boyutlu versiyonu da olacakmış.

ferri - donatelli - bignotti
Pages: [1] Print 
ALTIN MADALYON  |  ÇİZGİ ROMANLAR  |  TV-Sinema-Edebiyat ve Çizgi Roman (Moderator: judas2099)  |  Topic: Clash of the Titans « previous next »
Jump to: